Over Ons

Ontwikkelaar

Architect

Aannemer

Makelaar

Het familiebedrijf Kühne Projectontwikkeling & Vastgoed B.V. is een ervaren specialist op het gebied van relatief kleinschalige projectontwikkeling voornamelijk gericht op nieuwbouwwoningen (van 2 tot 50 eenheden). Duurzaamheid is daarbij beslist geen modewoord maar een absolute vereiste. Zowel in de voorbereidings- en planningsfase als bij de realisatie staat duurzaamheid en het leveren van hoogwaardige kwaliteit voorop, al jarenlang. Daar steekt men, bij wijze van spreken, beide handen voor in het vuur. En dat is ook precies waarom opdrachtgevers en partnerbedrijven graag met KPV samenwerken.

Mark Bramer van Bureau Bramer werkt samen met opdrachtgevers aan een prettige woon- of werkomgeving. De architect wil een prachtig gebouw neerzetten met een sterke technische onderbouwing. Dankzij een brede opleiding (Bouwkunde aan de HTS Utrecht en de Technische Universiteit Delft, afgestudeerd in de richting Architectuur) en jarenlange werkervaring (vijftien jaar gewerkt bij architectenbureau van der Zee in Houten en OPL in Utrecht) heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan. Zie zijn portfolio voor voorbeelden van zijn werken.

Eind jaren 60 richtte het echtpaar Ufkes hun familiebedrijf op: een makelaarskantoor en een ontwikkelingsmaatschappij. In 1976 werd er een bouwonderneming aan toegevoegd. Het makelaarskantoor ging op in Loostad projectontwikkeling en mevrouw Ufkes leidde het bouwbedrijf.

In 1984, werd Ufkes overgenomen door de Wessels Groep, dat later opging in VolkerWessels. Dit bouwconcern bestaat inmiddels uit 120 ondernemingen.

Sinds 2021 hebben Henk Leenders en Edwin Zeevalkink de leiding in handen. Ufkes gaat voor A-kwaliteit en mooie samenwerkingen met partners en opdrachtgevers.


Ons Huis Vastgoed is gevestigd in Utrecht en verzorgt de verkoop van deze prachtige woningen in Maartensdijk. Al eerder werkte Ons Huis samen met de bevlogen en deskundige mensen achter KPV, onder meer voor de fraaie projecten ''t Loof' aan de Edelhertakker (10 prachtige twee onder eenkap-woningen) en 'De Geer' aan de Snoeksloot (11 authentieke woningen in de stijl van historische boerderijen en schuren) in Houten.

Voor meer informatie over alle details van het project kan je contact opnemen met Michiel de Brabander en/of Femke Schrakamp.